Θέλει «διαμαντάκι» ο Παναθηναϊκός, εισήγηση του Ζέκα
O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 18χρονο χαφ Ρενάτο Νχάγκα , μια περίπτωση με προοπτική από την Πορτογαλία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ένα «διαμαντάκι» από την πορτογαλική αγορά έχει μπει στο ραντάρ του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Ρενάτο Νχάγκα της Κάζα Πία.
Ο 18χρονος κεντρικός μέσος από τη Γουινέα-Μπισάου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την περίπτωσή του να αξιολογείται ως επιλογή με ξεκάθαρη προοπτική για το μέλλον.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Νχάγκα αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει ρόλο σκάουτερ του «τριφυλλιού» στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Παράλληλα, η Κάζα Πία είναι ο σύλλογος όπου ο Ζέκα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα, στοιχείο που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στις εξελίξεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύζυγος Χολμς: «Οργανισμός που κατακρίνει δημόσια τους αθλητές είναι ντροπή, όχι οικογένεια»
- Το ποστάρισμα του Ρισόν Χολμς μετά τις δηλώσεις του Αταμάν πως κοιμόταν
- Αταμάν: «Πώς να τους δώσω ευκαιρίες στην Ευρωλίγκα;» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
- Μπενίτεθ: Ομιλία-«καμπανάκι», τι φοβάται και τι είπε στους παίκτες
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι σήμερα 15/3