Τουρνουά τριών ομάδων στην προπόνηση - Απρόοπτο με Ταμπόρδα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση ενόψει της επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει ένα απρόοπτο γεγονός με τον Ταμπόρδα.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώνοντας και τη σημερινή πρωινή του προπόνηση, η οποία όμως είχε ένα απρόοπτο με τον Βισέντε Ταμπόρδα.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως οι πράσινοι επανέρχονται στη δράση κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 11 Ιανουαρίου για τη Stoiximan Super League.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και τουρνουά τριών ομάδων. Ατομικό ακολούθησαν οι Κυριακόπουλος, Πάντοβιτς, Κοντούρης και θεραπεία ο Ντέσερς. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Ταμπόρδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Λιβάι Γκαρσία - Οι οικονομικοί όροι για deal
- Παντελίδης και Τσάβες μπαίνουν άμεσα – Ποιος μπορεί να πάρει φανέλα βασικού
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή από δανεισμό και σενάριο παραμονής
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το τέρμα!
- Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για αντί-Ντέσερς και έξτρα μεταγραφή