Χάθηκε το Σούπερ Καπ για τον Κόντη με «έγκλημα» Κωστούλα!
Ο Χρήστος Κόντης άγγιξε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, ωστόσο, «προδόθηκε» από τον Κωστούλα που έκανε ανόητο πέναλτι στον Καλογερόπουλο!
Μια εντελώς αντι-ποδοσφαιρική από τον Κωστούλα έκρινε τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ (3-0).
Ο Χρήστος Κόντης ήταν καλά προετοιμασμένος για τη «μάχη» με τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι «ροντέο» οδηγήθηκε στην παράταση.
Σε μια ακίνδυνη στιγμή για τους Κρητικούς ο Κωστούλας έριξε αγκωνιά στον Καλογερόπουλο και οι Πειραιώτες κέρδισαν το πρώτο τους πέναλτι για το 2026.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ Ταρεμί σημείωσε το 1-0 και το ποτάμι δεν είχε γυρισμό για τον ΟΦΗ. Οι Καλογερόπουλος και Γιατζίτζι «τελείωσαν» το παιχνίδι με τους παίκτες του Κόντη να έχουν, ουσιαστικά, παραιτηθεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κρίστιανσεν: Η αλλαγή που βλέπουν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η άφιξη του Λιβάι, πότε οι απαντήσεις
- Παναθηναϊκός: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα με τον Βίκο
- Βοτανικός: Το εμπορικό «μπαμ» που μπορεί να φέρει 30+ εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- «Η εξωπραγματική τιμή για να φύγει ο Ανδρέας Τεττέη -Το μήνυμα Αλαφούζου»