Χάθηκε το Σούπερ Καπ για τον Κόντη με «έγκλημα» Κωστούλα!
Ο Χρήστος Κόντης άγγιξε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, ωστόσο, «προδόθηκε» από τον Κωστούλα που έκανε ανόητο πέναλτι στον Καλογερόπουλο!
Μια εντελώς αντι-ποδοσφαιρική από τον Κωστούλα έκρινε τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ (3-0).
Ο Χρήστος Κόντης ήταν καλά προετοιμασμένος για τη «μάχη» με τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι «ροντέο» οδηγήθηκε στην παράταση.
Σε μια ακίνδυνη στιγμή για τους Κρητικούς ο Κωστούλας έριξε αγκωνιά στον Καλογερόπουλο και οι Πειραιώτες κέρδισαν το πρώτο τους πέναλτι για το 2026.
Ο Ταρεμί σημείωσε το 1-0 και το ποτάμι δεν είχε γυρισμό για τον ΟΦΗ. Οι Καλογερόπουλος και Γιατζίτζι «τελείωσαν» το παιχνίδι με τους παίκτες του Κόντη να έχουν, ουσιαστικά, παραιτηθεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαμπουσέλε: Τι γράφουν οι Γάλλοι για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ
- Παναθηναϊκός: «Ο Αριάγκα αποφάσισε να μείνει στη Λεβάντε»
- Συγκινεί ο Ντόκεν: «Η ψυχή μου έχει ραγίσει...» (pic)
- Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει... καπνός με Γιαμπουσέλε, τι συμβαίνει με Χέιζ-Ντέιβις»
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και η πιθανή έκπληξη