Παναθηναϊκός: «Ο Τετέ είπε τρία «όχι» για να υπογράψει στην Γκρέμιο»

Όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αρνήθηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες για να υπογράψει στην Γκρέμιο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Τρέλα Τετέ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη!

Το… σίριαλ με την υπόθεση του Τετέ συνεχίζεται, καθώς ρεπορτάζ από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο οποίος δείχνει να θέλει την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στην Γκρέμιο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του gzhdigital, ο Τετέ αρνήθηκε προτάσεις από ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Βιγιαρεάλ, αλλά και Ατλέτικο Μινέιρο, προκειμένου να κρατήσει ανοιχτή την επιστροφή του στην Γκρέμιο.

Ο Τετέ φυσικά διαθέτει ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2028 και υπενθυμίζεται πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας με ετήσιες αποδοχές στα 2,8 εκατ. ευρώ.

Φέτος, ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι μέσα στους πρώτους στα λεπτά συμμετοχής για το «τριφύλλι», μετρώντας σε 27 παιχνίδια με 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ συνολικά στη παρουσία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει 76 συμμετοχές με 13 γκολ και 10 ασίστ. Το μέλλον του Τετέ είναι αβέβαιο, με τους «πράσινους» να έχουν κάνει ξεκάθαρη τη στάση τους, για να μην πουλήσουν τον παίκτη με τέτοια πρόταση που δεν ικανοποιεί τον σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr