Αγωνία για Ντέσερς στον Παναθηναϊκό
Προβληματισμός επικρατεί στο «τριφύλλι» μετά τον νέο τραυματισμό που υπέστη ο Νιγηριανός επιθετικός στο Κόπα Άφρικα.
Όπως έγινε γνωστό, ο Σίριλ Ντέσερς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό και έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας με την Ουγκάντα για το Κόπα Άφρικα, κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό στον Παναθηναϊκό.
Στο «τριφύλλι» οι άνθρωποι βρίσκονται πλέον σε… συναγερμό, καθώς ο Νιγηριανός φορ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία και αναμένουν τα αποτελέσματά της για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματός του.
Υπενθυμίζεται πως ο Ντέσερς είχε μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες και ο Ράφα Μπενίτεθ είναι σε επιφυλακή, κοιτώντας και παράλληλα επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»