Παναθηναϊκός για Κέπα Αριθαμπαλάγα!
Σύμφωνα με την εκπομπή GRANDE 4, ο Παναθηναϊκός έχει εξετάσει την περίπτωση του Κέπα και έκανε διερευνητική επαφή με την Άρσεναλ.
Σύμφωνα με την εκπομπή GRANDE 4, ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, τερματοφύλακα που ανήκει στην Άρσεναλ και έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.
Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες των «πράσινων» για την επόμενη περίοδο είναι η ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, κάτι που είχε φανεί και από τις επαφές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο για τον Χρήστο Μανδά.
Ο Κέπα παρουσιάζεται ως ένα όνομα που μπήκε πρόσφατα στο κάδρο, με το δεδομένο ότι στην Άρσεναλ δεν έχει ενεργό ρόλο, έχοντας καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές. Αυτό είναι και το στοιχείο που τροφοδοτεί τη συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο αποχώρησής του, ώστε να βρει ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Πάντα σύμφωνα με το GRANDE 4, ο Ράφα Μπενίτεθ γνωρίζει καλά τον Ισπανό γκολκίπερ, ενώ υπάρχει πληροφόρηση από την Αγγλία ότι ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει από το Λονδίνο, είτε ως δανεικός είτε με χαμηλό ποσό.
Στο οικονομικό κομμάτι, αναφέρεται πως το συμβόλαιό του δεν αντιμετωπίζεται ως «απαγορευτικό» για τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο Κέπα βρίσκεται στην ίδια μανατζερική στέγη με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κάτι που ενδεχομένως να διευκολύνει την επικοινωνία.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤο βασικό, αυτή τη στιγμή, είναι ότι οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν κάνει μια πρώτη ερώτηση προς την πλευρά της Άρσεναλ και μένει να φανεί αν το θέμα θα προχωρήσει σε πιο συγκεκριμένο επίπεδο μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»