Σιώπης: Η ατάκα για τις αποδοκιμασίες μετά το Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 0-0

Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Σιώπης: Η ατάκα για τις αποδοκιμασίες μετά το Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 0-0

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μανώλης Σιώπης δεν προσπάθησε να «γλυκάνει» την εικόνα, αντιθέτως μίλησε ευθέως για χαμένη ευκαιρία και ξεκάθαρη αποτυχία για την ομάδα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού στάθηκε στο διάστημα αμέσως μετά την αποβολή των Τσέχων, όπου το «τριφύλλι» δημιούργησε φάσεις, αλλά στη συνέχεια… κόλλησε απέναντι στην κλειστή άμυνα της Πλζεν.

Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Από τη στιγμή που μείνανε με 10, το καλύτερο μας διάστημα ήταν το επόμενο 10λεπτο. Εκεί δημιουργήσαμε και κάναμε κάποιες φάσεις, μετά όταν παίξανε με 5 παίκτες πίσω, χάσαμε τη δημιουργία μας, δεν είχαμε πολλούς χώρους και μετά κύλησε ένα β’ ημίχρονο με λίγες φάσεις, νομίζω 1-2 και ήρθε το 0-0. Για εμάς είναι αποτυχία το 0-0 γιατί παίζανε με παίκτη λιγότερο. Κοιτάμε τη συνέχεια. Χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία γι’ αυτό λέω ότι είναι αποτυχία το 0-0 για εμάς».

Σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Σιώπης παραδέχτηκε ότι η πίεση είναι δεδομένη, με βάση την εικόνα της ομάδας στη σεζόν μέχρι τώρα.
Όπως είπε: «Έτσι όπως έχουμε καταφέρει και έχουμε φέρει τη σεζόν εμείς με τα πολλά κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πίεση θα υπάρχει γιατί πρέπει να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, στις κορυφαίες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ και δεν ήμαστε. Ο κόσμος θα γλυκαθεί μόνο αν φέρουμε το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στην Ουγγαρία πρέπει να πάμε και να πάρουμε τη νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr