Μπακασέτας: Η ειλικρινής παραδοχή για την «γκέλα» του Παναθηναϊκού με την Πλζεν
Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν, σε ένα βράδυ όπου είχε τον έλεγχο, τις φάσεις, αλλά όχι το γκολ.
Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε με ειλικρίνεια, αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε αποτέλεσμα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το «τριφύλλι» έπαιξε για περισσότερα από 45 λεπτά με παίκτη παραπάνω, χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Υπογράμμισε πως, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τέτοιες συνθήκες δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν χαμένες, καθώς μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές για την πορεία στη διοργάνωση.
Χαρακτηριστικά, ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε:
«Ήταν μονόδρομος η νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε με το μέρος μας το πλεονέκτημα της αποβολής, δεν το εκμεταλλευτήκαμε όπως έπρεπε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Τετέ - Το ποσό της συμφωνίας με Γκρέμιο»
- «Αποφάσισε ο Μπενίτεθ: "Έκλεισε" Τσάβες ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Τρόλαραν» Βεζένκοφ για τις βολές (vid)
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Φουρνιέ μετά τη χειρονομία - Η αντίδραση της εξέδρας (vid)
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Νέα ΑΜΚ, το ποσό που ορίστηκε