«Μίλησε με χαφ από Αγγλία ο Μπενίτεθ, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων»
Ο Ευάγγελος Μίχος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με μεσο-επιθετικό που αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Κοντά σε μεταγραφή εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε σε διαδικτυακή εκπομπή ο Ευάγγελος Μίχος.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Hat-Trick Show ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ξεχωρίσει μεσο-επιθετικό ποδοσφαιριστή από την Αγγλία και μάλιστα, υπάρχει και συμφωνία του συλλόγου με εκείνον.
Αναλυτικά στο Hat Trick Show:
«Έμαθα ότι μπορεί ο Μπενίτεθ να λέει ότι δεν ασχολείται με μεταγραφές, αλλά έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του. Είναι ένας προπονητής ο οποίος ασχολείται και ο ίδιος με τις μεταγραφές, παίρνοντας κάποιον παίκτη τηλέφωνο.
Έχει μιλήσει με δύο παίκτες που αγωνίζονται σε αγγλικές ομάδες. Με τον έναν από τους δύο, που είναι μεσοεπιθετικός, έχει συμφωνήσει και τώρα είναι στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων με το κλαμπ του. Είναι πολύ πιθανό να έρθει μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.
Δεν είναι κάποιο “βαρύ” όνομα, όμως ο Μπενίτεθ τον πιστεύει πολύ. Προφανώς είναι και στο ηλικιακό στάνταρ κάτω από τα 30.
Παίζει σε αγγλική ομάδα, δεν λέω πως είναι Άγγλος, και πιθανώς να είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
Θεωρώ πως το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, εκτός από τον Τεττέη, θα υπάρχουν ακόμη δύο με τρεις νέοι παίκτες σαν μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Κρατάμε όμως τον μεσοεπιθετικό για αρχή.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Μήνυμα» σε Ταμπόρδα για το μέλλον του - Η στάση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτούς τελειώνει ο Μπενίτεθ - Η επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Αποφασίζει για αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Μέχρι πότε αναμένεται η απόφαση για σέντερ
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λίλο - Οι λόγοι που αποχώρησε