Η μεγάλη... φυγή! Θέλει να διώξει 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός μετά το rebuild που έκανε σε διοικητικό επίπεδο και τον ερχομό του Ράφα Μπενίτεθ έχει αρχίσει να ετοιμάζει την επόμενη μέρα του αναφορικά και με το ρόστερ του.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μαζί με τους Στέφανο Κοτσόλη και Μινγκέλ Άνχελ Κορόνα έχουν πολύ δουλειά στον Παναθηναϊκό αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης ημέρας του συλλόγου και ήδη εργάζονται ασταμάτητα προκειμένου να υπάρξουν λύσεις.
Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας, όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί», χρειάζεται μια αποσυμφόρηση διότι αποτελείται από 34-35 παίκτες εκ των οποίων ορισμένοι είναι και από τον Παναθηναϊκό Β που έχουν ξεμείνει στο Κορωπί και απλώς προπονούνται χωρίς να υπολογίζονται.
Οι Κορόνα και Κοτσόλης ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες, μιλώντας μάλιστα με διάφορους μάνατζερ, ώστε να πουληθούν όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός μετέπειτα να προχωρήσει και σε ανάλογες προσθήκες.
Ουσιαστικά βασικός στόχος είναι να αποχωρήσουν ακόμα και δέκα παίκτες από το τωρινό ρόστερ. Αριθμός που αποτελεί σοκ και δείχνει την κακή δουλειά που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα στο σύλλογο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος ο Μπενίτεθ, ο λόγος
- Αταμάν: «Αυτοί δεν παίζουν με τη Βαλένθια» - Ατάκα για Φαρίντ και Final 4
- Παναθηναϊκός: 4+ μεταγραφές, έως 8 αποχωρήσεις και ρόστερ 26 παικτών
- Σπουδαία ενέργεια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
- «Απόδειξη ότι... τελείωσε ο Ντραγκόφσκι, μεθεπόμενος τερματοφύλακας ο Βλαχοδήμος»