Παναθηναϊκός: Ο λόγος που εκτέλεσε το πέναλτι ο Σφιντέρσκι και όχι ο Μπακασέτας
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κάρολ Σφιντέρσκι ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι του Παναθηναϊκού με τον ίδιο όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Στρακόσια και να χάνει δεύτερο σερί πέναλτι με την πράσινη φανέλα.
Ο Παναθηναϊκός στο 0-1 απέναντι στην ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρρίσει το σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι που δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά ο Κάρολ Σφιντέρσκι.
Μάλιστα το γεγονός ότι ο Πολωνός σέντερ φορ εκτέλεσε το πέναλτι δημιούργησε αρκετούς προβληματισμούς στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είχε και πολλές απορείες, καθώς υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας κι άλλοι εν δυνάμει εκτελεστές.
Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Grande 4» ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είχε δώσει ξεκάθαρη εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Σφιντέρσκι αλλά την ώρα που δόθηκε η παράβαση κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πήρε την μπάλα από τους Μπακασέτα, Τετέ που επίσης μπορούν να εκτελέσουν από την άσπρη βούλα με αποτέλεσμα ο Σφιντέρσκι να αναλάβει την ευθύνη.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση