Παναθηναϊκός: Ο λόγος που εκτέλεσε το πέναλτι ο Σφιντέρσκι και όχι ο Μπακασέτας
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κάρολ Σφιντέρσκι ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι του Παναθηναϊκού με τον ίδιο όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Στρακόσια και να χάνει δεύτερο σερί πέναλτι με την πράσινη φανέλα.
Ο Παναθηναϊκός στο 0-1 απέναντι στην ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρρίσει το σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι που δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά ο Κάρολ Σφιντέρσκι.
Μάλιστα το γεγονός ότι ο Πολωνός σέντερ φορ εκτέλεσε το πέναλτι δημιούργησε αρκετούς προβληματισμούς στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είχε και πολλές απορείες, καθώς υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας κι άλλοι εν δυνάμει εκτελεστές.
Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Grande 4» ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είχε δώσει ξεκάθαρη εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Σφιντέρσκι αλλά την ώρα που δόθηκε η παράβαση κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πήρε την μπάλα από τους Μπακασέτα, Τετέ που επίσης μπορούν να εκτελέσουν από την άσπρη βούλα με αποτέλεσμα ο Σφιντέρσκι να αναλάβει την ευθύνη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη