Copa Africa: Η ημερομηνία που έθεσε η FIFA για αποδέσμευση των παικτών
Η FIFA έχει ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία οι σύλλογοι θα πρέπει να αποδεσμεύσουν τους παίκτες τους, για να πάνε στο Copa Africa που ξεκινάει μέσα στον Δεκέμβριο.
Το Copa Africa αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιανουαρίου με τους παίκτες που θα κληθούν από τις εθνικές τους ομάδες να πρέπει να αποδεσμευθούν και να αγωνιστούν με τις χώρες τους.
Μάλιστα η FIFA αποφάσισε να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία οι σύλλογοι θα πρέπει να αποδεσμεύσουν τους παίκτες τους, ωστέ εκείνοι να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Sky Sports, πρόκειται για τη 15η Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, οι σύλλογοι θα έχουν στη διάθεσή τους τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές τους, που θα φύγουν για το Μαρόκο από τις 16 του μήνα και έπειτα.
Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορεί για ένα διάστημα να υπολογίζει στους Αχμέντ Τουμπά (Αλγερία), Ανάς Ζαρουρί (Μαρόκο), Σίριαλ Ντέσερς (Νιγηρία) και Αλμπάν Λαφόν (Ακτή Ελεφαντοστού) εφόσον όλοι τους αγωνιστούν με τις ομάδες τους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη