Παναθηναϊκός: Μέχρι πότε και πώς αλλάζει Ντέσερς – Πάντοβιτς στη λίστα της UEFA
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σε λίγο χρονικό διάστημα να έχει στη διάθεσή του τον Σίριλ Ντέσερς με τις αποφάσεις που οφείλουν να παρθούν να είναι προ των πυλών.
Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να γεμίζει ξανά στη θέση των σέντερ φορ, καθώς μετά τους τραυματισμούς που υπήρχαν, σιγά-σιγά τα προβλήματα λύνονται και άπαντες αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ για τη δύσκολη συνέχεια.
Συγκεκριμένα ένας πολύ σημαντικός παίκτης που έχει λείψει πάρα πολύ από τους πράσινους είναι ο Σίριλ Ντέσερς, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση που είχε με τον Ντραγκόφσκι και χρειάστηκε να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι αντικαταστάθηκε από τον Μίλος Πάντοβιτς στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς η UEFA δίνει αυτή τη δυνατότητα στις ομάδες σε περίπτωση που χάσουν μακροχρόνια κάποιον παίκτη της λίστας τους.
Μάλιστα η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο μία φορά κι όχι μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της League Phase, ενώ μόλις ο παίκτης επανέλθει στην αγωνιστική δράση, τότε μπορεί να επανεγγραφεί στη θέση του, ακόμη και μέσα στη League Phase.
Πλέον ο Παναθηναϊκός βλέπει τον Ντέσερς ν’ ανεβάζει στροφές και μάλιστα να πατάει πολύ καλύτερα στις προπονήσεις με το χρονοδιάγραμμα να δείχνει πως θα επιστρέψει στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο τέλος του Νοέμβρη.
Ωστόσο ο Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον ρίξει ξανά στη μάχη της Ευρώπης, βγάζοντας τον Μίλος Πάντοβιτς, ο οποίος έχει βρει ρυθμό και δίχτυα και βάζοντας τον Νιγηριανό φορ που δίνει στοιχεία που λείπουν στο ρόστερ της ομάδας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»