«Στοπ» Βρούτση για Πανσερραϊκό - Τι ισχύει για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
«Στοπ» μπήκε στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, έπειτα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του, αρκετούς φιλάθλους για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.
Έπειτα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτσης απαγορεύτηκαν η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας στις Σέρρες.
Αναλυτικά:
«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων, της Π.Α.Ε.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2025 – 2026, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/11/2025 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89