Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγία και με διπλό όνομα ο Βοτανικός
Ο Μιχάλης Τσόχος αποκαλύπτει πως το γήπεδο στον Βοτανικό θα έχει εμπορική ονομασία και δεύτερο, συμβολικό όνομα για τον Παναθηναϊκό.
Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσόχος, μιλώντας στην εκπομπή Back 2 Μπακ, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα «βαφτιστεί» το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Εξήγησε ότι το νέο γήπεδο θα έχει ένα όνομα από μια πολύ μεγάλη χορηγική συμφωνία και ένα δεύτερο, όπως συμβαίνει με την ΑΕΚ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, η λογική θα είναι αντίστοιχη με το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο έχει επίσημα το εμπορικό όνομα «OPAP Arena» και παράλληλα το όνομα «Αγιά Σοφιά».
«Κάπως έτσι θα είναι και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό», τόνισε, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ονομασίες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται