Αλαφούζος: «Συναντήθηκα χθες με τη Θύρα 13, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχεται την απόσταση με τον κόσμο, μιλά για Θύρα 13 και θέτει στόχο την ενότητα.

Αλαφούζος: «Συναντήθηκα χθες με τη Θύρα 13, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα»

Η κουβέντα στη συνέντευξη φτάνει σε ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα: τη σχέση του συλλόγου με τον κόσμο του.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου επισημαίνει ότι η αναδιοργάνωση από μόνη της δεν αρκεί για να φέρει τον οπαδό πιο κοντά στην ομάδα.

Ερώτηση από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου:
«Η αναδιοργάνωση είναι μεγάλη αλλά δεν αρκεί για να φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα, είστε αποκομμένος από τον κόσμο, σκοπεύετε να κάνετε κάτι;».

Απάντηση Γιάννη Αλαφούζου:
«Αλαφούζος: «Βασικό συστατικό είναι να είναι ενωμένοι οι οπαδοί, χθες είχα μια συνάντηση με τη Θύρα 13 που ήταν εποικοδομητική, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr