Πόσα χρήματα ζητά η Λάτσιο για τον Χρήστο Μανδά - Η στάση του Παναθηναϊκού
Η Λάτσιο ζητά 7-8 εκατομμύρια ευρώ για τον Χρήστο Μανδά, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί στενά την κατάσταση του διεθνούς τερματοφύλακα.
Η Λάτσιο φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης του Χρήστου Μανδά, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε στην ιταλική ομάδα.
Μετά από μια χρονιά που δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του, ο Μανδάς φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική αποχώρησης, με τον Ιανουάριο να μοιάζει ο κατάλληλος χρόνος για την αλλαγή του σκηνικού.
Η Λάτσιο έχει ήδη καθορίσει το ποσό που θα ζητήσει για την παραχώρηση του Μανδά, με την τιμή πώλησης να κυμαίνεται γύρω από τα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ.
Πρόκειται για μια σημαντική μείωση σε σχέση με τα 20 εκατομμύρια που τον αποτιμούσαν το περασμένο καλοκαίρι, καθώς η περιορισμένη του παρουσία στα γήπεδα και η παραμονή του στη σκιά των βασικών επιλογών του προπονητή έχουν πλήξει την αξία του.
Η Λάτσιο επιθυμεί να “ρευστοποιήσει” τον τερματοφύλακα, με σκοπό να ενισχύσει το ταμείο της ενόψει των χειμερινών μεταγραφών. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Μανδά, η αγορά παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τον 24χρονο πορτιέρο.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μανδά.
Οι «πράσινοι» έχουν ήδη πραγματοποιήσει scouting για τον τερματοφύλακα και τον θεωρούν μια ποιοτική και εφικτή επιλογή για την ενίσχυση της θέσης κάτω από τα δοκάρια. Ο Ράφα Μπενίτεθ αναζητά έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει σταθερότητα στην άμυνα, και ο Χρήστος Μανδάς φαίνεται να πληροί τις απαιτήσεις του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο