Ο Μπενίτεθ ζήτησε να μείνει μόνιμα στο Κορωπί: «Το είχα κάνει και στη Νάπολι»
Ο Ράφα Μπενίτεθ φέρεται να ζήτησε από ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εγκατασταθεί μόνιμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, σύμφωνα με την εκπομπή Back2Μπακ.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Ράφα Μπενίτεθ.
Ο 65χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού πηγαίνει πρώτος στο Κορωπί στις 7 το πρωί και φεύγει… τελευταίος.
Τις τελευταίες μέρες ο ίδιος φέρεται να πρότεινε στους ανθρώπους της ομάδας τη μόνιμη εγκατάστασή του στο Κορωπί επικαλούμενος πως κάτι τέτοιο είχε πράξει και κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Νάπολι.
Οι άνθρωποι της ομάδας εξεπλάγησαν από την πρωτοβουλία του Μπενίτεθ, ωστόσο, του εξήγησαν πως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν είναι εφικτό.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κ. Γουλής στην εκπομπή του Athletiko:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Κάποια στιγμή ο Μπενίτεθ είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να μείνει μόνιμα στο Κορωπί και του είπαν, πως αυτό δε γίνεται.
Ο Μπενίτεθ τους είπε, πως το είχε κάνει στη Νάπολι. Η πρόθεση είναι καλή. Δεν είναι ληστής. Ο Παναθηναϊκός έχει χορτάσει… ληστές σε όλα τα πόστα!»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πιθανή αποχώρηση στο κέντρο, τα δεδομένα για δύο
- Παναθηναϊκός: Ώρα αποφάσεων για Λάιλς και Μπόνγκα!
- «Διαφωνία» εντός της Λέστερ για Κρίστιανσεν, όλα ανοικτά για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνουν ντεμπούτο Ράστοντερ και Ντε Φράι, τα δεδομένα με Άγιαξ
- Παναθηναϊκός: Ο γκαρντ που ψάχνει ο Ομπράντοβιτς και η αγορά του NBA