Ακαδημία: Σε τουρνουά με μεγαθήρια ο Παναθηναϊκός
Οι μικρές ηλικιακές ομάδες του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσουν μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως Άρσεναλ, Παρί, Πόρτο και άλλες, σε διεθνή τουρνουά μέσα στο 2026.
Οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για σπουδαία τουρνουά με μεγάλα ονόματα της Ευρώπης, δίνοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.
Ο Παναθηναϊκός, που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών του, θα συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά για τις ομάδες Κ12, Κ13, Κ14, Κ15 και Κ16, όπου οι μικροί “πράσινοι” θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.
Η ομάδα Κ12 του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει στο Zlatibor Cup στην Σερβία, με την ισπανική Εσπανιόλ να είναι μία από τις συμμετέχουσες. Στο Junior World Cup Antalya στην Τουρκία, η Κ14 του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως οι Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στουτγκάρδη και Ερυθρός Αστέρας.
Στο Porto International Cup στην Πορτογαλία, η Κ15 του Παναθηναϊκού θα βρεθεί απέναντι σε ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Κ16 θα συμμετάσχει στο Liam Brady Cup στην Αγγλία, το οποίο διοργανώνεται από την Άρσεναλ.
Αυτά τα τουρνουά προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αποκτήσουν σπουδαία εμπειρία, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αγωνιστούν με μερικές από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο και να ενισχύσουν τη δική τους ανάπτυξη, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»