Πάντοβιτς: «Ξέραμε πώς εάν δίναμε τη μάχη όλοι μαζί θα νικούσαμε»
Ο Μίλος Πάντοβιτς μίλησε για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ και το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι.
Ο Μίλος Πάντοβιτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, σκοράροντας το πρώτο τέρμα του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στη COSMOTE TV, τονίζοντας τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας.
Όπως δήλωσε:
«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν καλό αντίπαλο αλλά ξέραμε πώς εάν δίναμε τη μάχη όλοι μαζί θα νικούσαμε. Αξίζαμε την αποψινή νίκη.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε για το κλίμα και την προσωπική του εμφάνιση:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι δεδομένου ότι νικήσαμε και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και τον κόσμο μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ σε ντέρμπι και θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο: και εγώ και η ομάδα».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»