Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ - Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς;
Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ράφα Μπενίτεθ κατέληξε στο βασικό πλάνο, με μοναδικό «ανοιχτό» ζήτημα τη θέση του σέντερ φορ.
Ο Καρόλ Σφιντέρσκι εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Μάλμε. Ο Πολωνός φορ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, όμως η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αν δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Πάντοβιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, δίνοντας διαφορετική δυναμική στο επιθετικό παιχνίδι.
Στο τέρμα αναμένεται να βρίσκεται ο Λαφόν, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Τουμπά και Κυριακόπουλο να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Στη μεσαία ζώνη το δίδυμο Τσιριβέγια–Τσέριν προσφέρει ισορροπία και ένταση, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει ρόλο δημιουργού πίσω από τον φορ. Στα άκρα, Τετέ και Τζούρισιτς αναλαμβάνουν την επιθετική δράση.
Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού:
Λαφόν, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Σφιντέρσκι/Πάντοβιτς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)