Με δύο σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς ωστόσο ν’ ανακοινώσει την αποστολή του.
Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League με την αποστολή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να μη γίνεται γνωστή.
Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε ότι μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μαντί Καμαρά και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης.
Αναλυτικά:
«Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα πλέον είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Αθήνα για την τελευταία πρόκληση πριν τη διακοπή του Νοεμβρίου και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.
Η τελευταία προπόνηση, στη βροχερή Νέα Μεσημβρία, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Ο Μαντί Καμάρα έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Κυριακής (09.11).
Η ομάδα αναχωρεί το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και οι αποφάσεις-«σοκ» που χρειάζονται
- Διπλός... Παναθηναϊκός την Πέμπτη με Europa και Euroleague: Η ώρα, η έδρα και το κανάλι
- Απίστευτο στατιστικό για τον Παναθηναϊκό!