Κατσουράνης: «Δίκαιη νίκη - Θα πάει καλύτερα στην πορεία ο Παναθηναϊκός» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάλμε για το UEFA Europa League.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Μέτριο ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε να το χάσει, να το κερδίσει ή και να έρθει και ισοπαλία», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Ο Μπενίτεθ έκανε αλλαγή τον Σφιντέρσκι και έβαλε έναν άλλον φορ. Η κάθε ομάδα είχε τα διαστήματά της. Η Μάλμε θα μπορούσε να είχε προηγηθεί πρώτη, ο Λαφόν κάνει καταπληκτική εμφάνιση.
Μετά, ο Παναθηναϊκός το ισορρόπησε, κράτησε τη μπάλα παραπάνω, πήγε στις πλευρές και είχε τις δικές του ευκαιρίες. Φάνηκε σε όλο το παιχνίδι συνολικά να είναι καλύτερη ομάδα από τους Σουηδούς.
Δεν ήταν ποιοτικό το παιχνίδι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά στα σημεία και στις λεπτομέρειες έβαλε το δικό του γκολ με τον Τζούρισιτς. Παίρνει μια δίκαιη νίκη, θα πει κανείς. Ο Παναθηναϊκός πάτησε καλύτερα, δίκαια κερδίζει.
Ο Μπενίτεθ έχει δώσει ένα άλλο στυλ, τα δύο χαφ παίζουν πιο ψηλά. Θέλει πολλά πράγματα από τα μπακ του. Δεν του ταιριάζουν τα μπακ του, γιατί τους βγάζει πολύ ψηλά. Ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα στην πορεία, το είπα και την Κυριακή. Θα έρθουν αποτελέσματα. Λείπουν και οι τραυματίες»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»