Μαντσίνι: Πιθανό «αντίο» με πληρωμένο συμβόλαιο
Ο Αργεντινός άσος δεν βρίσκεται στα σχέδια του Ράφα Μπενίτεθ και όλα δείχνουν πως ο Γενάρης μπορεί να φέρει ανατροπές με… αλλαγή γειτονιάς.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να βρίσκεται εκτός των βασικών του επιλογών.
Ο 28χρονος εξτρέμ, που δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερό ρόλο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως οδεύει προς αποχώρηση τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με τα «Νέα», το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μαντσίνι να συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά, με το «τριφύλλι» να καλύπτει το συμβόλαιό του έως το τέλος της σεζόν, οπότε και ολοκληρώνεται η συνεργασία των δύο πλευρών. Έτσι, ο Αργεντινός δεν θα αλλάξει χώρα, αλλά απλώς… γειτονιά, παραμένοντας στην Αθήνα.
Την ίδια στιγμή, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παντελίδης είναι πολύ πιθανό να «μετακομίσει» στη Λεωφόρο, ενδεχομένως μαζί με τον Τεττέη, και μάλιστα όχι το καλοκαίρι αλλά από τον ερχόμενο Γενάρη.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει το ρόστερ του για το δεύτερο μισό της περιόδου, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα και να καλύψει κενά που έχει εντοπίσει στο επιθετικό κομμάτι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)