Σεϊταρίδης: «Δεν ήταν κακό το πλασέ του Τετέ, δικαιολογώ Τουμπά λόγω ποδιού»
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σχολίασε το ματς Βόλος–Παναθηναϊκός και μίλησε ανοιχτά για την εικόνα της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.
Μιλώντας στην εκπομπή «ΜΟΝΟ BALA» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τον Βόλο, ο παλαίμαχος αμυντικός τοποθετήθηκε με ειλικρίνεια για την κατάσταση στο «τριφύλλι». Όπως είπε, «Είναι νωρίς. Τα φαβορί του πρωταθλήματος έχουν ξεχωρίσει. Εμείς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο».
Ο Σεϊταρίδης στάθηκε επίσης στα σχόλια που έγιναν από δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι «Δεν είπε κάτι παράλογο ο Κώστας Βαϊμάκης. Για τον Παναθηναϊκό ακόμα και το 3-4 για μια έτοιμη ομάδα, για μένα είναι αποτυχία». Παράλληλα, επεσήμανε πως η πραγματική αποτυχία θα είναι μόνο αν η ομάδα μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου, προσθέτοντας: «Αν χάσει για 2-3 βαθμούς το πρωτάθλημα, δεν το θεωρώ αποτυχία, αυτό σημαίνει ότι είμασταν εκεί. Έχει δρόμο πολύ».
Αναφορικά με τα επιθετικά τελειώματα, σχολίασε συγκεκριμένα φάσεις των παικτών. «Για το πρώτο πλασέ που έκανε ο Τετέ, δεν ήταν κακό. Πέρασε δίπλα από το δοκάρι με το κακό του πόδι. Στο δεύτερο δίνω μια δικαιολογία στον Τουμπά, γιατί του ήρθε πάλι στο κακό του πόδι. Το τρίτο του Τζούρισιτς ήταν κακή εκτέλεση», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής μπακ, δείχνοντας ότι παρακολουθεί με προσοχή τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν για Λεσόρ: «Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, αν θα κάνει θεραπεία ή επέμβαση»
- Αταμάν: Αποκάλυψη για Μπάσεϊ, θετικά νέα για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Deal με Φαρίντ - Η μέρα άφιξης στην Αθήνα
- Στο «παλάτι» του Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος
- Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Παναθηναϊκός με το μεγάλο διπλό!