Παναθηναϊκός: Πότε θα ενταχθούν στο ρόστερ Τεττέη και Παντελίδης

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε τη διπλή μεταγραφή, με τον Τεττέη να εντάσσεται στην ομάδα τον Γενάρη και τον Παντελίδη το καλοκαίρι.

«Ήθελε σαν τρελός να πάει στον Παναθηναϊκό ο Τεττέη»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Ανδρέα Τεττέη και Παύλου Παντελίδη από την Κηφισιά, επιβεβαιώνοντας ένα μεταγραφικό deal που είχε «ψιθυριστεί» εδώ και μέρες. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θεωρούνται από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα ενταχθούν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις στο ρόστερ του Ράφα Μπενίτεθ.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ο Ανδρέας Τεττέη θα ντυθεί στα πράσινα τον Ιανουάριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να ενισχυθεί άμεσα στην επίθεση. Ο Παύλος Παντελίδης, από την άλλη, θα παραμείνει δανεικός στην Κηφισιά έως το τέλος της σεζόν, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι για να ξεκινήσει την προετοιμασία με το «τριφύλλι».

Ο Ράφα Μπενίτεθ είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την κίνηση, θεωρώντας πως και οι δύο παίκτες διαθέτουν χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία που προσπαθεί να καθιερώσει στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος Ανδρέας Τεττέη μετράει φέτος 6 γκολ σε 11 εμφανίσεις με την Κηφισιά, ενώ συνολικά έχει σκοράρει 47 φορές σε 139 αγώνες. Ο 22χρονος Παύλος Παντελίδης, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει ήδη 4 γκολ σε 8 συμμετοχές φέτος και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr