Παναθηναϊκός: Αλλάζει η ενδεκάδα στο Κύπελλο, αξιολόγηση από Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ σκοπεύει να δει σε δράση παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο αυριανό ματς Κυπέλλου, πριν καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα για το ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει η ενδεκάδα στο Κύπελλο, αξιολόγηση από Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, και ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για όλους τους παίκτες του ρόστερ, καθώς βρίσκεται ακόμη στο στάδιο αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν οι Πάντοβιτς, Ταμπόρδα και Γέντβαϊ, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μπρέγκου.

Ο Μπενίτεθ δείχνει αποφασισμένος να διαμορφώσει προσωπική άποψη για κάθε παίκτη μέσα από τα παιχνίδια και όχι μόνο από τις προπονήσεις.

Η λογική του είναι ξεκάθαρη: πρώτα αξιολόγηση, μετά αποφάσεις. Γι’ αυτό και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει προς το παρόν καμία μεταγραφική συζήτηση.

Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να δει την πλήρη δυναμική του ρόστερ, πριν εισηγηθεί οτιδήποτε για τον Ιανουάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr