Παναθηναϊκός: Επικό πανό για Μπενίτεθ στη Λεωφόρο
Ο Ράφα Μπενίτεθ κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αστέρα AKTOR, με τους φίλους της ομάδας να στέλνουν μήνυμα «VIVA LA RAFALUCION» από τη Θύρα 6.
Η νέα εποχή του Παναθηναϊκού ξεκινά σήμερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Αστέρα AKTOR (26/10, 17:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Ράφα Μπενίτεθ, μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίασή του από τον σύλλογο, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σελίδας στην ιστορία της ομάδας.
Ο Ισπανός τεχνικός, γνωστός για τη μεθοδικότητά του, παρέταξε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό με τους εξής έντεκα: Ντραγκόφσκι, Καλάμπρια, Ίνγκασον, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Τετέ, Ζαρουρί, Τζούρισιτς και Σφιντέρσκι. Μία ενδεκάδα που συνδυάζει εμπειρία και δημιουργικότητα, δείχνοντας τις πρώτες σκέψεις του Μπενίτεθ για το πώς θέλει να «χτίσει» το αγωνιστικό του μοντέλο.
Ωστόσο, την παράσταση στη Λεωφόρο έκλεψε και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Από τη Θύρα 6, οι οπαδοί σήκωσαν ένα πανό με το μήνυμα «VIVA LA RAFALUCION», εμπνευσμένο από το γνωστό σύνθημα «VIVA LA REVOLUTION» («Ζήτω η επανάσταση»). Το σύνθημα αποτυπώνει τη διάθεση του κόσμου να δει μια νέα αρχή, μια «επανάσταση» μέσα στο γήπεδο, με τον Μπενίτεθ να δίνει ξανά στην ομάδα πνοή και αυτοπεποίθηση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;