Γι' αυτό δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κόντης
Παρά την πρόθεση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει στο τεχνικό τιμ, ο Χρήστος Κόντης αποφάσισε να αποχωρήσει, επιδιώκοντας να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής.
Ο Χρήστος Κόντης αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, έπειτα από δική του απόφαση. Παρότι οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνει, εκείνος γνωστοποίησε ότι θέλει να προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.
Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στη διοίκηση και στο προπονητικό τιμ ότι νιώθει έτοιμος να αναλάβει μόνος του μια ομάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε διαφορετικό ρόλο.
Παράλληλα, ανέφερε πως έχει ήδη ένα επιτελείο που τον στηρίζει και με το οποίο επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία του, τονίζοντας πως «οφείλουν όλοι μαζί να συνεχίσουν».
Η αποχώρησή του αφήνει θετικό αποτύπωμα στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς ο Κόντης είχε κερδίσει τον σεβασμό παικτών και συνεργατών για τη δουλειά και τον επαγγελματισμό του.
Παρ’ όλα αυτά, η απόφασή του να ακολουθήσει τη δική του προπονητική διαδρομή κρίθηκε από όλους απολύτως σεβαστή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση της Ριέκα για Φρουκ - Πόσα χρήματα ζήτησε
- Ατυχία με Ναν - Πώς προέκυψε ο τραυματισμός του
- Παναθηναϊκός: Επαφή για Χέις-Ντέιβις και στο βάθος… «βόμβα»
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα-χρυσάφι που θέλει για Λόπεζ η Σοσιεδάδ
- Με ύμνο και «Χόρτο Μαγικό» η πτήση για Μόναχο - Η ατάκα σε Σλούκα