«Όταν η Νότιγχαμ έφτασε για τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν αργά»
Ο πασίγνωστος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιόμ Μπαλάγκ, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν τον Ράφα Μπενίτεθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα πριν κλείσει στους πράσινους επειδή ήταν ελεύθερος είχε ακουστεί πως έχει φλερτ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ που είχε απολύσει τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και ήθελε αντικαταστάτη.
Συγκεκριμένα ο πασίγνωστος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιόμ Μπαλάγκ, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν τον συμπατριώτη του προπονητή και φυσικά το φλερτ με τον αγγλικό σύλλογο.
Ουσιαστικά με ανάρτησή του στο «X», έγραψε: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε πολύ αργά, καθώς υπήρχε ήδη συμφωνία».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έτρεξε γρήγορα τις διαδικασίες και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μ’ έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος ήδη έπιασε δουλειά από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στην Αθήνα.
Δείτε την ανάρτηση:
Nottingham Forest arrived too late as this was already agreed https://t.co/TMdhIRvhcw
— Guillem Balague (@GuillemBalague) October 24, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»