Παναθηναϊκός: Έρχεται κι άλλη «επιστροφή» μετά τον Ζέκα
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχεδιάζει να ενισχύσει περαιτέρω το διοικητικό της επιτελείο με ανθρώπους που γνωρίζουν την ομάδα από μέσα και έχουν φορέσει τη φανέλα της.
Ο Κάρλος Ζέκα αποτέλεσε την αρχή μιας νέας φιλοσοφίας που φαίνεται να υιοθετεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η επιστροφή του στο «πράσινο» στρατόπεδο, αυτή τη φορά με διοικητικό ρόλο, δεν θα είναι η μοναδική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τριφύλλι» εξετάζονται ήδη και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον σύλλογο και μπορούν να προσφέρουν πλέον εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η λογική πίσω από αυτές τις κινήσεις είναι ξεκάθαρη: να δημιουργηθεί ένας πιο «παναθηναϊκός» πυρήνας, με πρόσωπα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη νοοτροπία και τις αξίες του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο ότι στη διοίκηση επιθυμούν να φέρουν κοντά ανθρώπους που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουν τη φιλοσοφία του εκ των έσω.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένονται κι άλλες αντίστοιχες προσθήκες το επόμενο διάστημα, στο ίδιο πνεύμα με αυτή του Ζέκα, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ταυτότητας και ενότητας μέσα στην ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Ντρόγκελεν και ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό αγοράς του Φαν Ντρόγκελεν
- Το διπλό ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό, άμεσα μεταγραφή - Τι γίνεται με γκαρντ
- Γάτας: «Γκαντεμιά και ατυχία στον Παναθηναϊκό - Τόσους στόπερ θα πάρει»
- Παναθηναϊκός: «Στο πλάνο 3+1 μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν»