Δύο δυνατά ονόματα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Back 2 Μπακ», οι Τίτο Μπλάνκο και Ντανιέλε Πράντε βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη νευραλγική θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Ο Πράντε είναι... Παπαδημητρίου στη Φιορεντίνα - Ο Μπαλντίνι τον γνωρίζει από τη Ρόμα»

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά ο φάκελος του νέου τεχνικού διευθυντή, με δύο πρόσωπα να ξεχωρίζουν στη σχετική λίστα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Back 2 Μπακ», οι Τίτο Μπλάνκο και Ντανιέλε Πράντε είναι οι βασικές επιλογές που εξετάζονται από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ο Μπλάνκο, γνωστός για τη θητεία του στη Βαλένθια, θεωρείται ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ποδοσφαιρικών ρόστερ, ενώ έχει δείξει ικανότητα στην ανακάλυψη ταλέντων και στην ανάπτυξη νεαρών παικτών.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός Ντανιέλε Πράντε, που είναι στη Φιορεντίνα, φέρεται να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από τη Φλωρεντία, γεγονός που τον καθιστά «ελεύθερο» και διαθέσιμο για νέες προκλήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr