Ο Μπενίτεθ είδε μεταγραφή του Παναθηναϊκού
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς Παναθηναϊκού, παρακολουθώντας αγώνες και παίκτες όπως τον Τεττέη, δείχνοντας πλήρη ετοιμότητα πριν καν αναλάβει και επίσημα.
Αν και η επίσημη παρουσίασή του απομένει, ο Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την ομάδα και παρακολουθεί αναλυτικά τόσο τα παιχνίδια όσο και τις ατομικές επιδόσεις των παικτών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη μελετήσει τον Τεττέη, τον επιθετικογενή παίκτη που αποκτήθηκε ενόψει του Γενάρη, θέλοντας να σχηματίσει πλήρη εικόνα για το ρόστερ.
Ο Μπενίτεθ δείχνει έτσι ότι δεν περιμένει να “πιάσει δουλειά” για να γνωρίσει την ομάδα, αλλά έχει μπει ήδη σε φουλ ρυθμούς ανάλυσης και προετοιμασίας, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος όταν αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)