Έξαλλη η Λαμπαδαρίου: «Ο Τσβάιερ έκρινε το Άρης-Παναθηναϊκός» - Πώς σχολίασε τις φάσεις (vid)
Η πρώην διεθνής διαιτητής Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ στο Άρης–Παναθηναϊκός 1-1, υποστηρίζοντας ότι οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού είναι δικαιολογημένες και ότι το VAR όφειλε να παρέμβει.
Η Ελένη Λαμπαδαρίου, πρώην διεθνής διαιτητής, μίλησε στην εκπομπή «ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ» για τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ στο παιχνίδι Άρης–Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του Γερμανού ρέφερι επηρέασαν καθοριστικά το αποτέλεσμα.
«Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά παράπονα σε δύο σημαντικές φάσεις και θα έλεγα πως τα παράπονα είναι δικαιολογημένα. Ο διαιτητής Τσβάιερ έκρινε το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λαμπαδαρίου, ξεκαθαρίζοντας πως υπήρξαν δύο σοβαρές διαιτητικές παραλείψεις.
Αναφερόμενη στην πρώτη φάση, η ίδια εξήγησε:
«Στην πρώτη φάση στο 73′ βλέπουμε κράτησε του Ρόουζ στον Γερεμέγεφ. Ο Ρόουζ κάνει μια λαβή, συνεχίζεται το κράτημα μέσα στην περιοχή. Είναι πέναλτι. Δεν ξέρω καν, αν ελέγχθηκε η φάση. Δεν είδα κάποια καθυστέρηση. Πότε πρόλαβε να δει, αν είναι μέσα ή έξω. Εμένα μου φάνηκε ότι δεν ελέγχθηκε καν η φάση. Ο Ρόουζ δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πατάει ξεκάθαρα το πόδι του πάνω από τη γραμμή. Τα χέρια του Γερεμέγεφ είναι ανοικτά, δεν ακουμπάει κανέναν».
Η πρώην διαιτητής στάθηκε και στη φάση του γκολ του Άρη, που ακολούθησε αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό:
«Μετά το μη καταλογισμό του πέναλτι, έχουμε την αντεπίθεση του Άρη. Εδώ βλέπουμε, ο Φαντιγκά κάνει δύο φάουλ στον Τσέριν. Αρχικά, τον κρατάει και στη συνέχεια, θα δούμε παράβαση κάτω, τρικλοποδιά. Το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί. Ο VAR θα έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση στη φάση. Είναι δύο σημαντικές φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα».
Δείτε παρακάτω:
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News