Πανούτσος για Ντραγκόφσκι: «Σπάνια το βλέπεις σε τερματοφύλακα»
Ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στην «Αθλητική Κυριακή» την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Άρη, αναλύοντας τη φάση του γκολ και το λάθος του Ντραγκόφσκι στη φάση της ισοφάρισης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εστιάζοντας στη συνολική εικόνα του αγώνα αλλά και στη φάση που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως τόνισε, ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλαγές του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν το κλίμα του αγώνα.
«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από τον Άρη. Μπαίνει ο Γιαννιώτας, αλλάζει η ατμόσφαιρα. Ανεβαίνει με τον Μορόν. Γίνεται η σέντρα και εκεί ο Ντραγκόφσκι κάνει καμάρα. Σπάνια θα το δεις σε τέρμα. Καμιά φορά, αν κάποιος πονάει στη μέση, ενστικτωδώς βάζει το χέρι του εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πανούτσος, περιγράφοντας τη φάση της ισοφάρισης του Τάσου Δώνη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δοκιμάζει 15χρονο ταλέντο ο Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο Εμάνουελ Μπόατενγκ
- Παναθηναϊκός: Τέλος δοκιμών, ο κορμός Μπενίτεθ - Οι σίγουροι για την επόμενη σεζόν
- Υπερυπολογιστής... απαντά: Θα πάει τελικό ο Παναθηναϊκός στο Europa League;
- «Χρυσό» συμβόλαιο σε Μπράουν για επιστροφή στην Ελλάδα!
- Παναθηναϊκός: Φάνηκε η πρώτη μεγάλη αλλαγή - Η κίνηση Μπενίτεθ