Παναθηναϊκός: Γι' αυτό είναι σχεδόν απίθανο του Πελίστρι με Άρη

Η καθυστέρηση στην ετοιμότητα του Ουρουγουανού εξτρέμ καθιστά απίθανη τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, ενώ ο Σάντσες δίνει «μάχη» με τον χρόνο.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Πελίστρι στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Φακούντο Πελίστρι για την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τις ανάγκες ενός τόσο απαιτητικού παιχνιδιού. Ακόμα κι αν επιστρέψει στις προπονήσεις Τετάρτη ή Πέμπτη, το ενδεχόμενο συμμετοχής του θεωρείται εξαιρετικά απίθανο.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ο 25χρονος άσος έχει να αγωνιστεί από τις 28 Αυγούστου, στην αναμέτρηση με τη Σαμσουνσπόρ, γεγονός που σημαίνει πως χρειάζεται χρόνο για να ξαναβρεί ρυθμό και φυσική κατάσταση. Η απουσία του θεωρείται σημαντική, αφού κανένας άλλος εξτρέμ του ρόστερ δεν διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ταχύτητα που προσφέρει ο Πελίστρι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο Σάντσες παραμένει αμφίβολος, ο οποίος καταβάλλει προσπάθεια να προλάβει, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο δεν πρόκειται να ρισκάρει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. «Αν δεν είναι 100%, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει», είναι η πάγια θέση του τεχνικού τιμ.

Αντίθετα, τα νέα για τον Ντραγκόφσκι είναι θετικά. Ο Πολωνός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr