Παναθηναϊκός: «Τρέχει» το σχεδιασμό ο Παπαδημητρίου - Οι θέσεις που έχει λοκάρει
Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της SportDay, ο Γιάννης Παπαδημητρίου εξετάζει την αγορά και αξιολογεί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού τους επόμενους μήνες.
Στόχος του είναι να εντοπιστούν λύσεις που θα προσθέσουν ποιότητα και βάθος στην ομάδα του Χρήστου Κόντη, ειδικά σε θέσεις που έχουν εντοπιστεί ανάγκες.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι «πράσινοι» δίνουν έμφαση στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερη δύναμη και αθλητικά χαρακτηριστικά, αλλά και στην ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια με έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει σιγουριά και εμπειρία.
Ο Παπαδημητρίου βρίσκεται σε επαφές με διάφορους μάνατζερ και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκές αγορές.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News