Παναθηναϊκός: Με... ηχηρές απουσίες και η σημερινή προπόνηση!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή πρωινή του προπόνηση, η οποία έλαβε χώρα με τις γνωστές και πολλές απουσίες λόγω των διεθνών παικτών που βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες.

Παναθηναϊκός: Με... ηχηρές απουσίες και η σημερινή προπόνηση!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις του στο διάστημα της διακοπής για τις εθνικές ομάδες με τον Χρήστο Κόντη να δουλεύει ορισμένα πράγματα έστω και με τις πολλές απουσίες που έχει λόγω των διεθνών παικτών που βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες και θα επιστρέψουν στο Κορωπί σε λίγες ημέρες.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Αναλυτικά:

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Πελίστρι, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ντέσερς, Σάντσες, Μπόκος.

Απουσίασαν οι διεθνείς Μπακασέτας, Σιώπης, Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι, Τσέριν, Ίνγκασον, Λαφόν, Μπρέγκου, Φικάι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr