Γιοβάνοβιτς: «Πληρώσαμε δύο αδράνειες, μας πληγώνει ότι χάσαμε σε ματς που ήμασταν καλοί»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Σκωτία στη Γλασκώβη, τονίζοντας πως η ομάδα του κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά προδόθηκε από στιγμιαία λάθη.

Γιοβάνοβιτς: «Πληρώσαμε δύο αδράνειες, μας πληγώνει ότι χάσαμε σε ματς που ήμασταν καλοί»

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Χάμπτεν Παρκ», γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Σκωτία, σε ματς για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Αν και προηγήθηκε με γκολ του Κώστα Τσιμίκα και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της πρόκρισης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

«Νομίζω ότι χάσαμε 3-1 σε παιχνίδι που στο μεγαλύτερο διάστημα δεν υπήρχε ανάλογη εικόνα. Πληρώσαμε δύο αδράνειες στην άμυνα μας κι αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Χάσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν καλοί σε μεγάλο διάστημα κι αυτό μας πληγώνει. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο παίζεις υπάρχουν ελπίδες. Πρέπει μέσα από την απογοήτευση να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Δανία. Έτυχε να έχουμε αδράνεια σε δυο στατικές φάσεις που δεν έμοιαζαν επικίνδυνες. Δεν δεχτήκαμε πίεση και σε δυο φάσεις κρίθηκε το ματς. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η ήττα είναι ήττα και θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτήν μέχρι το επόμενο ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr