«Ήθελε σαν τρελός να πάει στον Παναθηναϊκό ο Τεττέη»
Ο 24χρονος επιθετικός που εντυπωσιάζει φέτος είχε βρεθεί κοντά στο «τριφύλλι», όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, πριν από μερικούς μήνες ο Ανδρέας Τεττέη παρουσιαζόταν ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς επιθετικούς, με εμφανές περιθώριο εξέλιξης και προοπτικές να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Αν και τότε χρειαζόταν ακόμη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, οι δυνατότητές του δεν περνούσαν απαρατήρητες.
Πλέον, ο 24χρονος στράικερ δείχνει μεταμορφωμένος. Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον και… «σειρήνες» από ομάδες του εξωτερικού.
Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο Τεττέη ήθελε σαν τρελός να πάει στον Παναθηναϊκό. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα παρασκήνια της υπόθεσης υποστηρίζουν πως ο ίδιος πίεσε την πλευρά του για να προκύψει συμφωνία με το «τριφύλλι». Ωστόσο, για διάφορους λόγους, η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν ο Τεττέη είχε φορέσει τα πράσινα — αν θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που ζητούσε ή αν θα είχε καταφέρει να καθιερωθεί.
Το σίγουρο είναι πως η πορεία του μέχρι τώρα δείχνει ότι το ταλέντο και η αποφασιστικότητά του τον οδηγούν σε μια καριέρα με ανοδική τροχιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο σέντερ που βλέπει ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" δύο»
- Η επιστροφή-ανάσα που περίμενε ο Παναθηναϊκός πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει με τον Ρενάτο και ποιο είναι το μέλλον του
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού