Παναθηναϊκός: Έκπληξη Κόντη με Μπόκο
Ο Χρήστος Κόντης αποφάσισε να προχωρήσει σε μια έκπληξη όταν ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς σ’ αυτή συμπεριέλαβε τον Γιάννη Μπόκο.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στην ανακοίνωση της αποστολής υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη από τον Χρήστο Κόντη.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάννη Μπόκο, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και είχε κάνει ντεμπούτο φέτος στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Athens Καλλιθέα.
Ο 18χρονος εξτρέμ δεν αποκλείεται να πάρει και ορισμένα λεπτά συμμετοχής, ενώ ο λόγος που βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας έχει να κάνει με τις ελάχιστες λύσεις που υπάρχουν στη δεξιά πλευρά αλλά και το γεγονός ότι ο Τετέ έχει πάρει συνεχόμενα λεπτά και έχει επιβαρυνθεί αρκετά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ζήτηση για Μαντσίνι, αλλά το ποσό «κόβει» τους υποψήφιους
- Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά, ακόμη και πρόταση-έκπληξη για πώληση παίκτη
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ, η χρηματιστηριακή αξία
- Επίσημο: Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Euroleague
- Παναθηναϊκός: 15 εκατ. ευρώ, 11 κινήσεις - Η κριτική των μεταγραφών