Παναθηναϊκός-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-2: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-2: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο… γερανός του ΟΑΚΑ «κατέβασε» τον Παναθηναϊκό από την κορυφή του Europa League.

Σε ένα εντελώς αντι-ποδοσφαιρικό περιβάλλον ήρθε ένα μη-φυσιολογικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-2).

Το Τριφύλλι κατέγραψε δυο… ντουζίνες ευκαιρίες κι όμως, οι Ολλανδοί νίκησαν με δύο κατεβασιές πετυχαίνοντας το ίδιο γκολ με τον ίδιο σκόρερ.

Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός πέταξε στα… σκουπίδια το διπλό της Βέρνης (1-4) με τη ρέντα του Χρήστου Κόντη να σταματά απόψε (2/10).

Αλμπάν Λαφόν (3/10): Δύο φάσεις δέχτηκε ο Γάλλος γκολκίπερ και «έφαγε» ισάριθμα τέρματα. Ειδικά, στην ισοφάριση των Ολλανδών έχει σοβαρή ευθύνη.

Γιάννης Κώτσιρας (7/10): Ο Κώτσιρας είχε εκπληκτική απόδοση στο παιχνίδι με αρκετές δημιουργικές ιδέες, ενώ σε μια περίπτωση εκτέλεσε ο ίδιος.

Αχμέντ Τουμπά (4/10): Ο Αλγερινός στόπερ «έχασε» δύο φορές τον Σμιτ που έκανε τη ζημιά.

Έρικ Πάλμερ Μπράουν (6/10): Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο Πάλμερ-Μπράουν στην αναμέτρηση. Δεν μπορούσε να δώσει κάποια αμυντική λύση στα δύο γκολ των Ολλανδών.

Γιώργος Κυριακόπουλος (5/10): Πολλά άσκοπα «ανεβάσματα» από τον Κυριακόπουλο. Δεν δημιούργησε κάποια επικίνδυνη συνθήκη, ενώ οι εκτελέσεις του έφυγαν ψηλά.

Πέδρο Τσιριβέγια (6/10): Σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο του κέντρου και έπαιξε με ελάχιστο ρίσκο στις επιλογές του.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (4/10): Πέρασε… απαρατήρητος ο Σλοβένος μέσος στο παιχνίδι. Η κατάσταση φώναζε για «Ρενάτο Σάντσες».

Τάσος Μπακασέτας (4/10): Δε βρήκε… εστία ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες. Όταν αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, δεν βρέθηκε κάποιος αντικαταστάτης του.

Ματέους Τετέ (8/10): Ο Τετέ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Κάποια στιγμή τον εγκατέλειψαν κι αυτόν οι δυνάμεις του. Μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Σφιντέρσκι.

Ανάς Ζαρουρί (5/10): Ο hat-trick hero της Βέρνης δεν κράτησε και ένα γκολ για το ΟΑΚΑ.

Κάρολ Σφιντέρσκι (7/10): Ο Σφιντέρσκι σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Μανώλης Σιώπης (5/10): Το παιχνίδι άλλαξε μορφή μετά τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων και ο Σιώπης δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα για την ομάδα του.

Φιλίπ Τζούρισιτς (4/10): Σε ρόλο 9αριού (!) ο Τζούρισιτς δεν κατάφερε να διακριθεί. Εγείρει απορίες πώς ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να παίξει με τον Σέρβο στην επίθεση, ενώ υπάρχει άλλος… Σέρβος που ειδικεύεται σε αυτή τη θέση.

Νταβίντε Καλάμπρια (4/10): Μέσα σε λίγα λεπτά η δεξιά πλευρά των πρασίνων έμεινε δύο φορές… ακάλυπτη και το πλάνο του Μέλβιν Μπόελ απέδωσε στο 100%.

Βισέντε Ταμπόρδα-Φιλίπ Μλαντένοβιτς (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr