Η Άρσεναλ νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό - Έρχεται η... Μπαρτσελόνα!
Η Άρσεναλ με το μυαλό στο παιχνίδι του Σαββάτου (4/10) με τη Γουέστ Χαμ κέρδισε στο… ρελαντί τον Ολυμπιακό με 2-0. Οι Μαρτινέλι και Σάκα πέτυχαν το γκολ, ακολουθεί η Μπαρτσελόνα για τους «ερυθρόλευκους» που έμειναν στον… πόντο!
Οι Λονδρέζοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν πολλά τέρματα και να καθαρίσουν το παιχνίδι από το ημίχρονο, ωστόσο, είχαν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και… σβηστά νίκησαν τους Πειραιώτες με 2-0.
Η… γιορτή για τους Άγγλους ξεκίνησε στο 13ο λεπτό με τον Μαρτινέλι. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, εκείνοι θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει το σκορ στο 2-0 ή στο 3-0, όμως, δεν συνεργάστηκαν μπροστά οι Μαρτινέλι-Γιόκερες.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει την πίεσή του στο β’ μέρος με δύο σέντερ φορ (Ελ Κααμπί, Ταρεμί), όμως, η ομάδα του Αρτέτα κράτησε απόλυτα τον έλεγχο στο παιχνίδι.
Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» έριξε τους Έζε-Σάκα για να τελειώσει το παιχνίδι και το δεύτερο γκολ ήρθε από τον τελευταίο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Τζολάκη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Κεφαλιά Γεντβάι και γρήγορο προβάδισμα - Δείτε το γκολ (vid)
- «Συναγερμός» στον Παναθηναϊκό με Ίνγκασον!
- Θρήνος στην κηδεία του Βασίλη Δανιήλ - Στεφάνια από ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Θύρα 13 (pics)
- Παναθηναϊκός: Δύο απρόοπτα ενόψει Ολυμπιακού, μεγάλη επιστροφή Λεσόρ
- Δέδας: «Γι'αυτό ο Χέιζ-Ντέιβις πήγε στον Παναθηναϊκό και όχι στη Χάποελ» (vid)