ΔΕΑΒ: Η τιμωρία σε Παναθηναϊκό, Τζαβέλλα και Καραπαπά
Η Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε χρηματικές ποινές για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τις ζημιές σε AEL FC Arena.
Η ΔΕΑΒ αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας γεγονότων που σημειώθηκαν στο ντέρμπι της 21ης Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η ποινή αφορά το σπάσιμο σιδερένιας πόρτας στη Θύρα 7 του γηπέδου, αλλά και το άναμμα φωτιάς στις Θύρες 13 και 14, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης.
Παράλληλα, η Επιτροπή έλαβε θέση και για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα, όταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πράσινων» Γιώργος Τζαβέλλας και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς είχαν έντονο διαπληκτισμό. Για το γεγονός αυτό, τόσο ο Τζαβέλλας όσο και ο Καραπαπάς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος, χωρίς όμως να υπάρξει επιβολή κυρώσεων στις δύο ΠΑΕ.
Επιπλέον, η ΔΕΑΒ προχώρησε σε χρηματική ποινή και για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση καλείται να πληρώσει 10.000 ευρώ για τις εκτεταμένες φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην «AEL FC Arena», στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Super League με την ΑΕΛ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»