ΔΕΑΒ: Η τιμωρία σε Παναθηναϊκό, Τζαβέλλα και Καραπαπά
Η Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε χρηματικές ποινές για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τις ζημιές σε AEL FC Arena.
Η ΔΕΑΒ αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας γεγονότων που σημειώθηκαν στο ντέρμπι της 21ης Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η ποινή αφορά το σπάσιμο σιδερένιας πόρτας στη Θύρα 7 του γηπέδου, αλλά και το άναμμα φωτιάς στις Θύρες 13 και 14, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης.
Παράλληλα, η Επιτροπή έλαβε θέση και για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα, όταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πράσινων» Γιώργος Τζαβέλλας και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς είχαν έντονο διαπληκτισμό. Για το γεγονός αυτό, τόσο ο Τζαβέλλας όσο και ο Καραπαπάς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος, χωρίς όμως να υπάρξει επιβολή κυρώσεων στις δύο ΠΑΕ.
Επιπλέον, η ΔΕΑΒ προχώρησε σε χρηματική ποινή και για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση καλείται να πληρώσει 10.000 ευρώ για τις εκτεταμένες φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην «AEL FC Arena», στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Super League με την ΑΕΛ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)