«Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε για Νούνο Εσπίριτο - Η διπλή πρόταση»
Η εκπομπή «Galacticos» έφερε στο φως το παρασκήνιο της αναζήτησης προπονητή του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας επαφές με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, «ο Παναθηναϊκός όταν έψαχνε προπονητή σας είχα πει ότι έψαχνε για ένα πολύ μεγάλο όνομα και η διοίκηση της ομάδας το πάλεψε αλλά δε γινόταν να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση».
Η πράσινη ΠΑΕ φέρεται να κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν και από το πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα ως βοηθός.
Η διοίκηση έκανε δύο κινήσεις προς τον Εσπιρίτο Σάντο, με στόχο να τον πείσει, ακόμη και ανοίγοντας οικονομικά τα ταμεία για να του παρουσιάσει πρόταση υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, «όταν κυνηγάς ένα τέτοιο όνομα οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες».
Τελικά, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ, μια εξέλιξη που δείχνει το μέγεθος της φιλοδοξίας του Παναθηναϊκού, αλλά και τις δυσκολίες να πραγματοποιηθούν τέτοιες κινήσεις.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»