Παπαθεοδώρου: «Ο Κόντης αν μείνει θα φαγωθεί... Θέλουν τον Λουτσέσκου»
Συζητήσεις γύρω από τον Χρήστο Κόντη και τα σενάρια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που παραμένουν ανοιχτά για τον Παναθηναϊκό.
Συνεχίζεται η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Χρήστου Κόντη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Στην εκπομπή Center Fox, ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου τοποθετήθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο για το τι μπορεί να συμβεί στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.
«Ο Χρήστος Κόντης αν μείνει, θα φαγωθεί νύχτα με την πρώτη στραβή… Θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δηλαδή αυτό είναι κάτι που παίζει ακόμα και δεν είναι τυχαίο ότι τα λένε ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το ζήτημα με τον Ρουμάνο τεχνικό δεν έχει κλείσει οριστικά.
Η συζήτηση γύρω από τον Κόντη και τις πιθανότητες συνεργασίας με τον Λουτσέσκου διατηρείται στο προσκήνιο, με το μέλλον της ομάδας να εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος για τον φίλαθλο κόσμο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Αρμάνι ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη»
- Παπαθεοδώρου: «Θέλω να σημειώσω το εξής για το ταξίδι του Ναν επειδή ακούστηκαν πολλά...»
- Παπαθεοδώρου: «Ερωτηματικά για Ολυμπιακό και ΟΑΚΑ - Η σύμβαση του ΠΑΟ και το μπάσκετ»
- Η ομιλία Μπενίτεθ στους παίκτες και το «μήνυμα» ενόψει Μπέτις
- «Συναγερμός» στη Μπέτις: Ατομικό βασικός πριν τον Παναθηναϊκό