Τι Τζέι Σορτς: «Αύριο θα ξυπνήσω και ξέρω ότι θα ευχηθώ να είναι ήδη η ώρα του αγώνα»

Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την ανυπομονησία του ενόψει της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στη EuroLeague και τόνισε πως είναι έτοιμος.

Τι Τζέι Σορτς: «Αύριο θα ξυπνήσω και ξέρω ότι θα ευχηθώ να είναι ήδη η ώρα του αγώνα»

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα στη EuroLeague κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου και ο Τι Τζέι Σορτς έδωσε το δικό του μήνυμα. Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, μιλώντας τόσο για τη δική του κατάσταση όσο και για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο ΟΑΚΑ.

«Πηγαίνω καλά, είμαι έτοιμος να παίξω, όπως και η ομάδα. Ήταν διαφορετική προετοιμασία με το EuroBasket και την Αυστραλία, εγώ ήμουν πολύ άρρωστος. Υπήρχαν πάνω και κάτω στην προετοιμασία όχι μόνο για μένα. Είχαμε 4 μέρες προπονήσεων όλοι μαζί και να γνωριστούμε, να δούμε πώς παίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε αρχικά ο Σορτς.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: «Είμαι προετοιμασμένος, έχουμε πολλά να μάθουμε. Έχει να κάνει με τις προπονήσεις. Υπάρχουν νέοι στην ομάδα, αλλά όλοι ανυπομονούμε για αύριο. Είναι μεγάλος μήνας και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με την Μπάγερν».

Μιλώντας για το πώς διαχειρίζεται την πίεση και τα σχόλια γύρω από το ρόστερ, τόνισε: «Εμείς στεκόμαστε στους εαυτούς μας. Υπάρχουν πολλά που λέγονται για το ρόστερ και το πώς χτίστηκε, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που κάνουμε. Οι οπαδοί μας θα έρθουν είναι σίγουρο. Αν δεν έχεις για τίποτα να παίξεις, παίξε για αυτούς».

Τέλος, φανερά ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του μπροστά στο πράσινο κοινό, σημείωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Περίμενα για αυτήν τη στιγμή. Αύριο θα ξυπνήσω και ξέρω ότι θα ευχηθώ να είναι ήδη η ώρα του αγώνα. Ήταν μακρά προετοιμασία αλλά είμαι έτοιμος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr