Ζαγοράκης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να κερδίσει» (vid)
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλυσε τη σημασία του αποτελέσματος με τον Παναιτωλικό, εξηγώντας γιατί η ομάδα του Χρήστου Κόντη έπρεπε να φύγει με το τρίποντο.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στην εκπομπή MONOBALA μετά το ματς του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 του Παναιτωλικού.
Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε στο γεγονός ότι η νίκη ήταν αναγκαία, όχι μόνο για τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και για να αποφευχθεί περαιτέρω πίεση μέσα στην ομάδα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να κερδίσει σήμερα. Το λέω ποδοσφαιρικά. Σε περίπτωση που δεν κέρδιζε, εκτός ότι θα έμενε πιο πίσω, θα δημιουργούνταν κι άλλα προβλήματα». Ο Ζαγοράκης τόνισε ότι το ζητούμενο για τους παίκτες του Χρήστου Κόντη ήταν η επιστροφή στις νίκες ώστε να υπάρξει ηρεμία και προοπτική.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας: «Αν κερδίσει και τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, πηγαίνει στους 8 πόντους. Υπάρχει πραγματικός σφυγμός. Ακολουθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, οπότε, κάτι θα γίνει». Με αυτή τη φράση θέλησε να δείξει ότι το «τριφύλλι» μπορεί να μπει σε μια θετική δυναμική ενόψει δύσκολου προγράμματος.
Κλείνοντας, σημείωσε: «Δεν είναι μεγάλη νίκη, αλλά μια σημαντική νίκη που θα του χρησιμεύσει στα επόμενα παιχνίδια». Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έκανε ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο δεν αποτελεί κατόρθωμα από μόνο του, αλλά προσφέρει αυτοπεποίθηση και ψυχολογικό πλεονέκτημα για τα ματς που ακολουθούν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποια είναι η «ανταγωνιστική ομάδα» που αναφέρει ο Παναθηναϊκός, τι εννοεί
- Καβάλα – Παναθηναϊκός στις 16:00, η μέρα και το κανάλι του αγώνα
- «Ανακριβείς πληροφορίες - Τι ξεκαθαρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
- «Δυνατά για Βήχο-Τσάπρα ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που ακύρωσε ο Μπενίτεθ