Παναθηναϊκός: Ματσάρα από τον Βλαχοδήμο στο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο η Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα πήρε το «διπλό» απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1).

Παναθηναϊκός: Ματσάρα από τον Βλαχοδήμο στο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη (vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος – που βρίσκεται στο ραντάρ του Παναθηναϊκού με φόντο το καλοκαίρι – έβγαλε… μάτια στη La Liga για λογαριασμό της Σεβίλλης απέναντι στη Βαγιεκάνο.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ με τρομερές αποκρούσεις στο β’ ημίχρονο κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ο Άκορ Άνταμς πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 87ο λεπτό με κοντινό τελείωμα.

Στο 90+8 οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Σέρχιο Καμέγιο Πέρεθ.

Ο δημοσιογράφος Γκονθάλο Τορτόσα, σημείωσε στο «X» για τον υποψήφιο γκολκίπερ του Τριφυλλιού: «Ρεσιτάλ του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο Βαγιέκας. Έχει σταματήσει τα πάντα. Τερματοφύλακας».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr