Η σύντροφος του Παλάσιος είχε προβλέψει το «κάρφωμα» στο «Καραϊσκάκης» (pic)

Η Γιοχάνα Χέρμπελ είχε το προαίσθημα πως ο Σεμπαστιάν Παλάσιος θα σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η σύντροφος του Παλάσιος είχε προβλέψει το «κάρφωμα» στο «Καραϊσκάκης» (pic)

Η… όμορφη σύντροφος του Παλάσιος που έκανε και… σουξέ στη Λεωφόρο, αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της πριν το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

«Πάμε με όλη τη συγκέντρωση, εσύ ξέρεις ήδη πώς να σκοράρεις απέναντι σε αυτούς», ήταν το μήνυμα της Χέρμπελ και δεν έπεσε έξω.

Ο Παλάσιος κεραυνοβόλησε τον Τζολάκη για το 1-1 του Λεβαδειακού μέσα στο Φάληρο σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη 16λεπτη διακοπή που «επέτρεψε» ο διαιτητής Κατσικογιάννης.

Δείτε παρακάτω:

Η σύντροφος του Παλάσιος είχε προβλέψει το «κάρφωμα» στο «Καραϊσκάκης» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr